Bloggerdibloggity: mijn populairste blogberichten allertijden!

Volgens mij zijn jullie allemaal wel een beetje nieuwsgierig wie dit hier allemaal leest. Aan de comments kan je al afleiden wie mijn trouwe lezers zijn maar er zijn ook stille ‘lurkers’ (een term uit het blogboek!) die wel meelezen maar niet reageren. Ik blog nu ongeveer 4 maanden en op dit moment heb ik 32 berichten gepubliceerd en is mijn site 3.154 keer weergegeven waarvan 1 december de drukste dag was met 248 weergaven. Een overzicht van de populairste berichten:

 1. Ons 9-stappenplan voor een geslaagd weekmenu met voedselteams (487 weergaven)
  Blijkbaar kunnen veel mensen wel wat tips gebruiken om een weekmenu op te stellen. Het speelt ook mee dat voedselteams vzw dit bericht op hun facebookpagina gedeeld hebben en dat ik mijn bericht in MmZsazsa’s facebookgroep ‘Het weekmenu van’ deelde. Ik heb gemerkt dat het belangrijk is je bericht op de juiste pagina’s te delen zodat je de mensen bereikt voor wie het interessant is.
 2. Over mij (145 weergaven)
  Mensen zijn nieuwsgierig, ik ook 🙂
 3. Mijn eerste ervaring als zwermschepper (139 weergaven)
  Dit bericht deelde ik in de facebookgroep ‘Imkers voor imkers’ en kon daar onder de imkers op heel wat interesse rekenen. Maar ik denk dat ook de niet-imkers er wel geboeid door werden.

Het aantal weergaven vormt natuurlijk maar een indicatie van hoeveel keer het bericht gelezen is want er zijn ook veel mensen die naar de homepagina surfen en daarop de blogberichten lezen. Verder leert Google Analytics mij dat de meerderheid van mijn lezers (33,50%) tussen 25-34 jaar oud is en dat mijn lezers voor 54,15% uit mannen en 45,85% uit vrouwen bestaat. De meeste lezers zijn Belg, ook heb ik enkele Nederlandse lezers en mensen die meelezen vanuit Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Rusland, Duitsland, Italië, Spanje en Hongarije. Ja, je kan veel te weten komen!

8 gedachten over “Bloggerdibloggity: mijn populairste blogberichten allertijden!

 1. Wow fantastisch dat er zoveel mensen je blogs lezen was er nooit bij stilgestaan maar wat ik wel doe is andere Sofies hun blogs lezen ik ben nieuwsgierig van aard en dat vind ik ook leuk. Tot de volgende ?

 2. Pingback:Deze 6 blogberichten lazen jullie het meest – fiekefatjerietjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *