Mijn moestuinplan, wat denk je ervan?

De bovenste afbeelding is het plan, op de afbeelding hieronder zien jullie hoe het er nu uitziet. Zoals je kan zien hebben we onze ouder pergola omgebouwd tot moestuin. Mijn idee was om de hoogste groenten zoals spruitjes maar ook zonnebloemen achteraan te plaatsen. In de twee vakken vooraan komen dan radijsjes, sla,  kerstomaatjes en snijboontjes die langs stokken kunnen klimmen. De hekken gebruiken we voor klimplanten zoals olijfkomkommer en erwtjes en aan de zijkanten komen de grote woekerende planten: courgette en pompoen. Als er nog wat plaats over is plant ik langs het paadje graag nog wat bloemetjes: Camille en Cosmos.

Bij deze wil ik ook nog even een update geven over de wilgenhut die geen wilgenhut is (in de rechterhoek van de foto). Twee takken kregen wilgenkatjes en waren dus afkomstig van een wilg, de andere takken zijn van …. euhm we weten het niet. En rechts onderaan zie je dat de blaadjes van ons krentenboompje beginnen uit te lopen!

 

3 gedachten over “Mijn moestuinplan, wat denk je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *