Ons weekmenu 2017: week 13 en 14

 

Ons groentepakket van voedselteams zorgde er voorbije week weer voor dat we creatief moesten zijn. In het pakket zaten postelein, boerenkool, koolrabi, paksoi, raapsteeltjes en enkel wortelen. Dit resulteerde in:

Allemaal heel lekker, alleen de koolraappuree viel wat minder in de smaak wegens te sterke koolsmaak. Ik slaagde er zelfs in om foto’s te trekken! Meestal wel pas nadat ik al een hap genomen had en dankzij een ‘moet jij geen foto nemen?’ van Thijs.

Zoals jullie misschien opmerken staat er voor de komende dagen toch een keer vis en scampi’s op het menu, niet vegetarisch dus. Die zitten namelijk nog in onze diepvries en ik heb beslist dat het beter is mijn principes even opzij te schuiven dan voedsel weg te gooien. Enkel Thijs ermee opzadelen is geen goeie optie omdat die eigenlijk niet zo van vis houdt.

Nog even de kok in huis in bedanken, voor de voorbije dagen staat de tussenstand qua koken op 6-2 voor Thijs en mij. Ik scoorde met de groene curry met rijst en zelfgemaakte tomatensoep (ipv spaghetti, die verschuift naar de week nadien), Thijs deed de rest šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *