Op stap: Verbeke Foundation

Een openluchtmuseum, het idee alleen al sprak me direct aan toen ik erover las op de blog van ‘mama van vijf‘. Toen even later ook Kelly van ‘Tales from the crib‘ erover blogde besloot ik een dagje in onze agenda te reserveren. De Verbeke Foundation is een private kunstsite die geopend werd op 1 juni 2007 door kunstverzamelaars Geert en Carla Verbeke-Lens. De loodsen van een vroeger transportbedrijf werden omgebouwd tot expositieruimtes en op het omliggende domein staan ook her en der kunstwerken. De foto’s van ons bezoekje spreken voor zich denk ik, maar toch één tip: sla zeker de wc’s niet over…

Meer info over de Verbeke Foundation vind je hier

  

2 gedachten over “Op stap: Verbeke Foundation

  1. Ik vind het zeer goed dat je je kinderen in de wereld van de kunst binnenbrengt en ze leert hun ogen oren en tastzin te gebruiken.
    Vergeet ons openluchtmusem Middelheim niet !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *