Blogster wordt vlogster

Voor zij die mijn pagina niet volgen op facebook (wat wel een aanrader is!) wil ik het ook hier even vermelden. Ik begon een vlog! Voor wie dit niet kent, een vlog is een video blog en die van mij gaat over mijn imkerwerkzaamheden. Ik heb namelijk gemerkt dat er toch heel wat mensen met vragen zitten over imkeren en enorm veel bijleren als ze eens een bijenkast vanbinnen kunnen zien. Omdat ik niet iedereen hier thuis kan uitnodigen voor een imkersessie besloot ik filmpjes te maken zodat iedereen die iets wil bijleren over bijtjes daar terecht kan. Je kan er mijn werkzaamheden aan de bijtjes volgen en ik ga ook proberen elke keer wat algemene informatie erin te verwerken: hoe ga je best om met een beroker?, welk type kast gebruik ik en waarom?, waar moet je rekening mee houden bij het opzetten van je bijenstand?,… Eén adres vanaf nu: beekeeping with Sofie op youtube!

P.S.: Dit betekent niet dat ik met deze blog stop, je kan hier nog altijd terecht voor mijn schrijfsels over vanalles en nog wat.

5 gedachten over “Blogster wordt vlogster

  1. Super gedaan Sofie. Ik heb met veel plezier je vlogs gekeken. Tof dat je ook de bloopers er bij plaatst. De gemerkte koningin die ribbedebie wilde, inderdaad niet zo simpel als wat je eerst wilde doen geloven. Fijn dat je man wil helpen zonder een pak aan, moedig! Ik hoop dat je nog nieuwe videos zal plaatsen over de bijenavonturen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *