Fietstocht van de maand: juni 2017

Ik gebruik heel vaak de fiets voor mijn verplaatsingen. Fietsen vind ik geweldig omdat ik dan van de frisse buitenlucht kan genieten, het is mijn sportmomentje zonder dat ik er extra tijd voor vrij moet maken en ik moet geen parkeerplaats zoeken. Het lijkt bijna een bijkomstigheid maar fietsen is natuurlijk ook goed voor het milieu. Daarom begon ik een reeks waarin ik elke maand een fietstocht beschrijf. Naar waar gingen we? Wat waren de weersomstandigheden? En hoe paste ik mijn kledij en fietsuitrusting daaraan aan? 

Bestemming: volksdansgroep ‘De Kegelaar’

Afstand: 2,3 km

Weersomstandigheden: Het was de eerste frisse zomeravond na een lange warme hittegolf.

Tijdstip: 20.11 u

Duurtijd: 10 min heen, 10 min terug

Fietsuitrusting: fietskar

Wie? Ik

Kledij: short en t-shirt

Opmerkingen: Dat wij onze fietskar veel gebruiken konden jullie hier al lezen. Hij wordt gebruikt om kindjes in te vervoeren (uiteraard), boodschappen mee te nemen, op fietsvakantie te gaan, … en nu ook om mijn muziekinstrumenten te vervoeren! Op vrijdagavond repeteer ik met de muzikanten van volksdansgroep ‘De Kegelaar’ waar ik gitaar en cajón speel. Thijs was die avond weg met de auto en dus stak ik mijn cajón in de fietskar. Multifunctioneel, zo’n fietskar 🙂

5 gedachten over “Fietstocht van de maand: juni 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *