Dag 9: Rust, plezier en mooie vooruitzichten

Przemysl, 0 km gefietst wel veel gewandeld, gekampeerd aan de jeugdherberg

Laat mij beginnen met die mooie vooruitzichten want zonet kregen we van de receptioniste van de jeugdherberg een kaart met daarop het hoogteprofiel van onze route. En wat blijkt? We hebben alle bergen achter de rug, hoera! Je moet het hoogteprofiel van rechts naar links bekijken maar daarop is te zien dat we gisteren inderdaad drie zware beklimmingen gedaan hebben. Morgen zetten we de tocht verder over vlak terrein naar Stubno en daarna volgt de laatste fietsdag naar Radymno. Daar zal Thijs de bus nemen naar Lancut om met de auto naar ons terug te keren. Het einde is dus al in zicht, helaas.

Vandaag was zoals gezegd een rustdag. De was werd gedaan en mijn lekke band hersteld. We genoten van koffie, ijsjes, fonteinen en een springkasteel. We keken even binnen in twee van de meer dan 40! kerkjes dat dit niet al te grote stadje telt en waar overal de mis voor deze speciale feestdag bezig was, en we bezochten de Middeleeuwse ondergrondse kelders en riolering van het stadje. Dit soort dagen valt het best samen te vatten in een paar beelden:

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *