Kleine gelukjes

Omdat kleine gelukjes van groot belang zijn.

❤️ Joris die na school een filmpje mag zien en zijn hoofd op mijn schoot legt ❤️ Arne die achter de deur gaat staan, zijn hoofd om het hoekje steekt en ‘hallo’ zegt ❤️ mijn bijtjes die nog steeds leven ❤️ Joris die allerlei schatten vindt op de speelplaats: een mooi gekleurd blad, een haarrekertje, een slakje, en klein glittersterretje ❤️ ’s avonds in bed kruipen met ‘De smalle weg naar het verre Noorden’ van Richard Flanagan ❤️ Arne die achterop de fiets Bim Bam Bom en zelfverzonnen liedjes zingt ❤️ Thijs die de living helemaal opruimt nadat de kindjes in bed liggen ❤️ een goede vriendin die bevalt en haar eerste zoontje Arne noemt ❤️ mijn papa die bij elke Eos die in de bus komt aan mij denkt en eerst aan mij vraagt of hij hem al mag opendoen ❤️ met Arne op controle gaan en aangenaam verrast worden als de weegschaal plots bijna een kilo meer aangeeft ❤️ samen met Joris kleuren en Joris die dan zegt ‘dat doen wij graag hé mama, kleuren’ en dat is ook zo ❤️ mijn handschoenen vergeten in Center Parcs maar dan in de winkel nieuwe handschoenen vinden die ik eigenlijk nog veel mooier vind ❤️ Joris en Arne die soms, heel kort, samen spelen en dan beste vrienden zijn ❤️ complimentjes krijgen over mijn zelfgemaakte tiramisutaart ❤️ buiten stappen om naar school te vertrekken en zien dat de zon schijnt ❤️ voorbij huizen fietsen die (nog steeds!) bloembakken vol bloemen hebben staan ❤️ onze nieuwe kippen die eitjes zijn beginnen leggen ❤️ zo’n eitje opendoen en soms een dubbele dooier ontdekken ❤️ en daar dan lekker pannenkoeken mee bakken ❤️ samen met Joris 🙂

6 gedachten over “Kleine gelukjes

  1. Als je het mij vraagt moet je van schrijven je beroep maken zoal jij altijd onderwerpen vindt om over te schrijven zoals dit artiekel subliem ! Ik heb ervan genoten.
    Hoog in mijn vaandel staat goed praten ! Dan kun je ook goed schrijven en vice versa. Ik heb schrijvers altijd bewonderd vanaf ik kon lezen heb ik boeken gekocht er staan er nu een paar klaar om gelezen te worden o.a.# Tabac van Gerda Dendooven.
    Ik wens je succes bij al wat je doet ?

  2. kleine dingen kunnen inderdaad zo mooi zijn – ik vind de kleuren van de bladeren geweldig en ook (als het windstil is ) hun vlucht naar beneden
    is echt tof !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *