De vogelvriendelijke tuin —

Nu het bijna winter is en het soms echt koud is zijn wij gestart met het voederen van de vogeltjes. Ik vind het altijd leuk om ze te observeren terwijl ze smullen van een vetbol of zaadjes komen halen uit het zelfgemaakte voederhuisje van Joris. Maar vogels hebben niet alleen voedsel nodig, je kan ze ook helpen door veilige plekjes te creëren en voor nestgelegenheid te zorgen. Op ‘De Natuurlijke Tuin’ deel ik enkele tips:

Vogels zoeken je tuin op voor voedsel, veiligheid en nestgelegenheid. Hoe beter je in deze behoeften voorziet, hoe meer vogels en hoe gevarieerder de soorten die je in je tuin aantreft. En daarvoor hoeft je tuin echt niet groot te zijn.

via De vogelvriendelijke tuin —

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *