Mijn 2017 in foto’s

 

Afgelopen jaar was naar mijn gevoel een relatief rustig jaar, waarin ik toch heel wat nieuwe uitdagingen aanging. Dat valt duidelijk op in de samenvatting van mijn negen meest geliefde instagram foto’s.

 1. Op nummer één staat de foto van het sneeuwvrouwtje dat ik begin deze maand onverwacht tegenkwam tijdens mijn ploetertocht door de sneeuw. Het kunstwerk kwam zelfs op tv in het nieuws en het toeval wil dat Thijs en Joris gefilmd werden toen zij er even later ook voorbij kwamen! Zo werden mijn mannen heel even tv-beroemdheden 🙂 (Arne was er ook bij in de fietskar maar kwam helaas niet in beeld).
 2. De tweede foto die jullie heel leuk vonden was die met de aankondiging van de start van mijn activiteit als zelfstandige tuinontwerper. Ik ben nog steeds heel blij met mijn visitekaartjes waarmee ik mijn website www.denatuurlijketuin.be kan promoten en waarmee ik reeds enkele klanten aantrok.
 3. Joris kreeg ook veel hartjes voor zijn brief die hij aan de Sint schreef. Vlak voor 6 december bezorgde bpost hem 2 boekjes met puzzels en spelletjes die we samen helemaal ingevuld hebben. De dag nadien zaten er weer twee in de bus… een foutje van de Sint? Maar volgens Joris het bewijs dat de Sint heel blij was dat hij zijn boekjes helemaal ingevuld had 🙂
 4. Toen het sneeuwde was Joris dolgelukkig. We maakten twee sneeuwmannen en ook de dagen nadien was er nog genoeg sneeuw om sneeuwballen te maken en sneeuw te gooien. Hem terug binnen krijgen was niet altijd eenvoudig.
 5. Mijn liefde voor schrijven zette mij ertoe aan onze fietsvakantie naar Vézelay met peuter neer te schrijven en dit verhaal werd gepubliceerd in het magazine Fietsplan van ‘De Europafietsers‘. Afgelopen zomer vertrokken we weer op fietsvakantie en onze avonturen konden jullie hier volgen op de blog. Ook van deze reis schreef ik onlangs een verslag en ik hoop dat dit ook binnenkort gepubliceerd zal worden. Ik hou jullie op de hoogte!
 6. Naast fietsen hield ik mij ook bezig met mijn andere hobby, gitaar en cajón spelen. Deze foto is van vlak voor de generale repetitie voor ‘De Wivo’, een festival van volksdansgroep ‘De Kegelaar’ waar ik in de muziekgroep zit en Thijs en Joris dansen.
 7. Ook mijn nieuwe honingoogst, met prachtig etiket door Thijs gemaakt, werd duidelijk geapprecieerd! Het was dit jaar een heel goed bijenjaar voor mij. Ik kon twee maal honing oogsten en breidde mijn bijenstand uit van één volkje naar drie volkjes. Het ziet ernaar uit dat deze alle drie goed de winter zullen doorkomen. Volgend jaar hoop ik dus weer op zo’n goede honingoogst. De honing van dit jaar is al helemaal uitverkocht.
 8. De voorlaatste foto werd genomen in Krakau, op één van onze eerste vakantiedagen. Krakau was een prachtige stad en is zeker een aanrader om te bezoeken. We genoten ook heel de vakantie van mooi weer en werden steeds vriendelijk geholpen door de Polen. Een vakantie waar ik met veel plezier aan terugdenk.
 9. Die vakantie konden jullie elke dag een verslagje lezen, regelmatig de smartphone opladen hoorde er dus bij.

Zowel Arne als Thijs ontbreken in deze top 9, daar wil ik het komende jaar verandering in brengen. Dat jaar zal hoogst waarschijnlijk heel wat minder rustig zijn. In juni is er namelijk een derde kindje op komst én op 2 januari begin ik met een nieuwe job! De kans is groot dat het door al deze nieuwe uitdagingen op de blog en op instagram iets rustiger zal zijn maar stoppen ga ik zeker niet doen.

Ik wens jullie alvast een geweldig nieuw jaar met veel groot en klein geluk!

 

2 gedachten over “Mijn 2017 in foto’s

 1. ‘k wens je heel veel succes in de nieuwe job – veel geluk met de bijtjes-
  de tuinontwerpen, en bovenal een heel flinke gezonde baby.
  verzorg jezelf goed !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *