Weehoo, ons fietsavontuur kan beginnen!

Ik schreef eerder al eens over de vijf fietsen die onze garage vullen, maar vandaag kwam er dus nog eentje bij: een Weehoo aanhangfiets! We plannen dit jaar weer een trekvakantie met de fiets te doen en zochten een goed vervoermiddel voor Joris. Voor een eigen fiets is hij voor langere afstanden nog wat klein en voor de fietskar begint hij dan weer wat groot te worden. De Weehoo iVenture is dan ook onze ideale oplossing. Hij kan mee trappen en het ons gemakkelijk maken of gewoon rusten en wat rond kijken. Weehoo heeft geen verkooppunten in België maar we bestelden de onze via Amazon in Duitsland voor ongeveer 500 euro. De doos werd na een kleine week geleverd en de fiets was eenvoudig in elkaar te steken. Er is een holle ring die je tussen je zadel en je fiets moet schuiven en daar kan je de aanhangfiets gemakkelijk aan vast maken met een pinnetje. De bagagedrager blijft vrij voor fietstassen. Joris kan stevig vastgemaakt worden met riempjes en ook de voeten kunnen vastgegespt worden aan de pedalen. De iVenture heeft op de aanhangfiets zelf ook fietstassen om extra bagage mee te nemen. Dat leek ons wel handig aangezien we dit keer bagage voor vier personen zullen vervoeren.  

8 gedachten over “Weehoo, ons fietsavontuur kan beginnen!

  1. Amai, supertof! Ik begon al een beetje te panikeren omdat ik zooooo graag met de fietskar rondrijd, maar onze oudste er wel eens zal uitgroeien, maar dit is een geweldig alternatief! Benieuwd of ze dat ook voor 2 kindjes hebben. Fijne vakantie!!!!

    1. Ja wij waren ook meteen enthousiast toen we erover hoorden van onze buren. Helaas heb ik nog geen dubbele versie gezien en het valt ook niet te combineren met een fietsstoeltje door de stang die in de weg zit 🙁

    1. Hallo,

      Heb je effectief geprobeerd om de fietskar hierachter te hangen? Wij hebben nu de Weehoo voor 2 en vraag mij af of het effectief al geprobeerd is omdat dat slechter weer toch de vraag is hoe de kindjes te beschermen en warm te houden.

  2. Pingback:Fietsvakantie in eigen land – Natuurlijk Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *