Dag 7: Wist je datjes met modder in de hoofdrol

De Kiel, 21 km gefietst, 250 m gezwommen, overnachting op camping de Kijl

Wist je dat: de kindjes vandaag 3 keer in de modder gespeeld hebben? Er staat naast het sanitair gebouw een waterpomp in wat ooit een gigantische zandbak geweest moet zijn maar nu dus een enorme modderpoel is. De topattractie voor alle campingkinderen hier. Er worden dammen gebouwd en weer afgebroken, modderballen gemaakt, kastelen gemaakt,… ik heb eigenlijk geen idee wat ze daar de hele tijd doen maar amuseren doen ze zich.

Wist je dat: ik vandaag voor het eest meerdere bladzijden heb kunnen lezen, tussen het ‘eten’ van modderijsjes door weliswaar?
Wist je dat: we gelukkig vandaag kleren konden wassen want Emile zijn poep heel snel vuil wordt?

Wist je dat: we vertrokken naar een zwem-meer maar het begon te regenen en zo in een verwarmd buitenzwembad met waterglijbaan terecht kwamen waar we helemaal alleen waren?
Wist je dat? Emile de dag eindigde in droge zwemkleren omdat we hem niet in het water wouden laten spelen vanwege de koude wind, hij er toch in slaagde zijn kleren nat te maken en we dus alleen droge zwemkledij in de plaats hadden?

Wist je dat: speculaaskoeken met stroopvulling exact zo proeven als op de verpakking staat en dus niet zoals stroopwafels?

Wist je dat: onze foto’s enkel hier en hier op instagram te zien zijn?
.

1 gedachte over “Dag 7: Wist je datjes met modder in de hoofdrol

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *