Honing

Op zoek naar een origineel cadeau? Dan is een gepersonaliseerde honingpot misschien iets voor jou! Want een persoonlijk cadeautje wordt altijd het meest geapprecieerd. Of het nu voor een verjaardag is, een trouwfeest, om iemand te bedanken of je op zoek bent naar originele doopsuiker, wij zorgen ervoor. Zoals je op de foto hierboven kan zien bestaat het etiket uit de letters honing waarin een persoonlijke foto doorschemert en daarbovenop komt een logo afhankelijk van het thema van het cadeautje. Voor doopsuiker is het mogelijk om het etiket aan te passen aan het geboortekaartje.

Over ons

In 2011 startte ik met een cursus imkeren waarna mijn liefde voor bijtjes alleen maar toenam. Sinds 2013 heb ik zelf bijen waarvan ik jaarlijks honing oogst. De bijen staan in onze eigen tuin gelegen ten zuiden van Antwerpen. In onze omgeving groeien er verschillende soorten bomen en planten, de honing is dus een gemengde bloemenhoning en de smaak kan variëren van jaar tot jaar. Als je meer wil weten over mijn avonturen als imker kan je hier op de blog meelezen of mijn filmpjes bekijken op youtube. Thijs, mijn echtgenoot, ontwerpt de etiketten. Hij is oprichter van ‘de Gelukszaaiers‘, een app in ontwikkeling waarmee hij mensen wil helpen geluk verspreiden. Het ontwerpen van persoonlijke cadeau’s sluit hier mooi bij aan.

Voorbeelden

Prijs

Een grote pot van 500 g honing met gepersonaliseerd etiket kost € 9

Een klein potje van 50 g honing met gepersonaliseerd etiket kost € 3. Vanaf 50 potjes is de prijs per stuk € 2,50.

Hoe bestellen?

Stuur een mailtje naar honing@natuurlijksofie.be met daarin volgende gegevens:

  • aantal
  • formaat pot
  • thema (verjaardag, bedankt, trouwfeest, doopsuiker,…)
  • foto (+ eventueel een korte persoonlijke tekst)
  • leveradres

Levering

De bestelling wordt binnen de 5 werkdagen na ontvangst van de betaling verwerkt. Je krijgt een mail wanneer je je pot kan komen afhalen of wanneer hij verzonden wordt. De verzendkosten zijn niet in de prijs inbegrepen, hiervoor vragen we € 5 extra (of meer voor bestelling zwaarder dan 2 kg).